Educatieve beamers
Duurzame WXGA LED beamer met 4.000 ANSI-lumen voor zakelijk en educatief gebruik
Interactief flexibel display dat impact maakt op elke werkplek. Gericht op de behoeften van gebruikers en het verbinden van mensen op of buiten de werkplek.
Laser beamer met 6000 ANSI lumens en WUXGA (1920x1200) resolutie.
- Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
- Professionele klantenservice
- Originele kwaliteitsproducten
Full HD finger-touch projector, Full HD WUXGA-resolutie, Hoogwaardig beeld van 3.800 lumen, Finger-touch en twee pennen, Optionele draadloze verbinding
NEC Ultra Short Throw beamer met 3600 ansi lumen en XGA resolutie
3LCD Short throw beamer met 3400 Ansi Lumen lichtopbrengst
Educatieve beamer met 3800 ANSI lumens en WXGA (1280x1800) resolutie.
Zakelijke laser beamer met 4500 ANSI lumen en WUXGA (1920x1200) resolutie.
Interactieve laser beamer met 5000 ANSI lumens met een whiteboard van 148 x 222 cm.
Interactieve laser beamer met 5000 ANSI lumens met 118 x 210 cm whiteboard.
Laser beamer met 6500 ANSI lumens en WXGA (1200x800) resolutie.
Laser beamer met 6000 ANSI lumens en WUXGA (1920x1200) resolutie.
Educatieve beamers
Een geschikte beamer vinden voor op school kan een lastige taak zijn. Er zijn namelijk zoveel verschillende beamers verkrijgbaar, ieder met verschillende functies en mogelijkheden. De belangrijkste stap voor jou is dan ook om eerst te bepalen wat je precies nodig hebt. Wij helpen je graag bij maken van de juiste keuze en op deze pagina behandelen we daarom de verschillende onderwerpen die van groot belang zijn bij het uitkiezen van de meest geschikte educatieve beamer voor het onderwijs.
Omgevingslicht in de klaslokalen
In eerste instantie moet je bepalen hoeveel omgevingslicht er in de klaslokalen is. Als je dit weet, dan kan je de juiste keuze maken op basis van het aantal ANSI lumen (de lichtopbrengst van de beamer). Een educatieve beamer met de juiste hoeveelheid lichtopbrengst is namelijk van groot belang voor de leerlingen die achter in de klas zitten. Ook zij moeten de projectie namelijk goed kunnen zien zonder dat je eerst het klaslokaal moet verduisteren. De meeste klaslokalen zijn vaak sterk verlicht. Daarom raden wij aan om een educatieve beamer aan te schaffen met minimaal 2500 ANSI lumen aan lichtopbrengst. Is het omgevingslicht in jouw klaslokaal meer dan gemiddeld? Bijvoorbeeld omdat de zon vaak naar binnen schijnt? Dan kan je beter kiezen voor een educatieve beamer met minimaal 3000 ANSI lumen.
> Bekijk alle beamers met minimaal 2500 ANSI lumen.
Short throw of ultra short throw educatieve beamer?
Nu je precies weet hoeveel ANSI lumen de beamer nodig heeft, is het vervolgens belangrijk om te kijken naar de projectieafstand van de educatieve beamer. Natuurlijk willen leerkrachten niet de hele les in een felle beamerlamp kijken wanneer ze voor de klas staan. Dit is echter wel vaak het geval wanneer je voor een traditionele beamer kiest. Wij raden je daarom aan om te kiezen voor een short throw of een ultra short throw beamer. Ultra short throw beamers zijn namelijk beamers die zeer dichtbij het schoolbord of presentatiescherm komen te hangen. Hierdoor zal de leerkracht niet in het beeld staan en is de projectie van de educatieve beamer voor alle leerlingen goed te zien is. Daarnaast hoeft de leerkracht niet in de beamerlamp te kijken tijdens de les.
> Bekijk alle (ultra) short throw beamers
De afmetingen van het scherm of digitale lesbord
Een andere doorslaggevende factor voor de juiste projectieafstand is de grootte van het whiteboard of het projectiescherm dat in het klaslokaal hangt. Heeft het schoolbord een breedte van meer dan 300 cm? Dan kan je bijvoorbeeld beter niet gaan voor een short throw beamer. Onze experts helpen je graag met het bepalen van de juiste projectieafstand en de keuze voor een geschikte educatieve beamer. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!
Ben je van plan om een digitaal schoolbord te gaan gebruiken? Dan is een educatieve beamer zeker de juiste optie voor jou. Wil je met deze beamer eerder projecteren op een projectiescherm? Kies dan voor een tensioned projectiescherm. Dit type scherm trekt namelijk niet krom en is niet zo gevoelig voor tocht stromen die in een klaslokaal kunnen voorkomen. Dit zijn namelijk factoren die kunnen bijdragen aan een onscherp beeld, met als mogelijke gevolgen dat de software, de touchscreenfunctie of de mogelijkheid tot digitaal schrijven niet (goed) reageren.
Een interactieve educatieve beamer
Tegenwoordig zijn de meeste educatieve beamers ook interactief. Interactieve beamers maken het mogelijk om het projectiescherm als touchscreen te gebruiken. Bijvoorbeeld met een speciale digitale pen of je vingers kan je op het schoolbord of scherm schrijven en andere acties uitvoeren.
> Bekijk alle interactieve beamers
Educatieve beamers kopen bij Beamerexpert
Nu je weet waar je allemaal rekening mee moet houden in de aanschaf van een educatieve beamer, is het tijd om over te gaan op de daadwerkelijke koop. Onze educatieve beamers kan je gemakkelijk bestellen in de webshop. Natuurlijk kan je ook langskomen in onze showroom te Haarlem om de beamers te bekijken en voor advies op maat.
Wil je graag meer informatie over onze educatieve beamers en alle mogelijke toepassingen? Of heb je hulp nodig met de installatie en het onderhoud van de beamers in jouw klaslokalen? Neem dan gerust contact op met onze experts en profiteer van onze jarenlange ervaring in de branche. Wij denken graag met je mee!