Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel 023-5517909 of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding op de markt: Epson EB-810E 4K laser projector + 120" ALR scherm + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding op de markt: Epson EB-810E 4K laser projector + 120" ALR scherm + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

    Door Sam Bosscha

    HORIZON Max met IMAX - beleef de kracht nu zelf!

    Verwacht medio 2024, is de Xgimi Horizon Max, de allereerste slimme beamer ter wereld met IMAX Enhanced certificering. Dit betekent dat je thuis kunt genieten van het verbluffende beeld en het kenmerkende geluid van IMAX, ondersteund door DTS:X. Bij Xgimi geloven ze in hoogwaardig entertainment voor iedereen, met de Horizon Max brengen ze de bioscoopervaring naar jouw huis.

    "Onze Horizon Max herdefinieert thuisentertainment, waardoor je een bioscoopervaring krijgt die voorheen alleen beschikbaar was bij high-end beamers." aldus Apollo Zhong, CEO en oprichter van Xgimi. En dat is nog niet alles! Naast IMAX Enhanced, biedt de Horizon Max ook Dolby Vision voor verbluffende beeldprestaties. Xgimi blijft zich inzetten om de beamertechnologie te verbeteren en willen de magie van films naar elke huiskamer brengen. In 2024 verwachten ze meer cutting-edge beamers met IMAX Enhanced en Dolby Vision, omdat ze vastberaden zijn om ongeëvenaarde visuele ervaringen te leveren in samenwerking met de top in de branche.

    Een slimme beamer die het werk voor je doet!

    Met de baanbrekende ISA 5.0 (Intelligent Screen Adaption) technologie maakt de Horizon Max het gemakkelijk. Dankzij deze slimme technologie zoekt de beamer automatisch de beste plek op de muur en onthoudt hij deze voor de volgende keer. Je kunt de Horizon Max zelfs van de ene naar de andere kant van de kamer verplaatsen voor gamen en films, en de beamer past zich automatisch aan voor de beste ervaring. Geen gedoe meer met instellingen, alleen maar gemak en flexibiliteit!

    Verbluffende beeldkwaliteit

    De Horizon Max levert ook een adembenemende beeldkwaliteit met de verbeterde Dual Light 2.0 technologie. Dit exclusieve systeem met dubbele lichtbron zorgt voor een uitgebreid kleurenbereik en ongelooflijke helderheid. Je krijgt een bioscoopwaardige ervaring met een super breed kleurengamma, hoge helderheid, hoog contrast en nauwkeurige kleuren. Met IMAX Enchanced en Dolby Vision zet de Horizon Max een nieuwe standaard voor thuisentertainment.

    Xgimi Horizon Max op de CES2024!

    De Xgimi Horizon was dit jaar te zien op de CES (Consumer Electronics Show). Dit is de grootste mondiale techbeurs in het Amerikaanse Las Vegas. Klik op onderstaande afbeelding om de video te bekijken van de CES.

    Verkrijgbaar medio 2024!

    De Horizon Max tilt jouw filmavonden naar een hoger niveau met de magie van IMAX en het gemak van slimme technologie. Naar verwachting medio  2024 verkrijgbaar. De prijs en officiële releasedata moeten nog worden bevestigd. 

    Xgimi beamers

    Xgimi heeft uiteraard andere modellen die momenteel verkijgbaar zijn. Ben je op zoek naar een beamer maar kom je er niet uit, neem dan contact op met onze experts. Zij helpen je graag verder!

    > Bekijk hier ons aanbod Xgimi beamers

    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking