Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel 023-5517909 of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding op de markt: Epson EB-810E 4K laser projector + 120" ALR scherm + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding op de markt: Epson EB-810E 4K laser projector + 120" ALR scherm + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

    Door Beamerexpert

    Innovatieve Samsung The Premiere 9 en 7 laser TV

    Samsung blijft voorop lopen in de wereld van technologie met de lancering van hun nieuwste thuisbioscoopervaring: de Samsung The Premiere 9 en The Premiere 7. Deze geavanceerde laserprojectoren brengen de magie van de bioscoop naar je woonkamer, met een combinatie van technologie, design en prestaties die ongeëvenaard is in de markt van thuisentertainment.

    Krachtige 4K lasertechnologie voor haarscherpe beelden

    De Samsung The Premiere 9 en The Premiere 7 zijn uitgerust met krachtige 4K triple-laser technologie, waarmee ze uitzonderlijk scherpe en gedetailleerde beelden kunnen projecteren. De projectoren leveren een resolutie van 3840 x 2160 pixels, waardoor zelfs de kleinste details in elke scène tot leven komen. Deze technologie zorgt niet alleen voor een hogere helderheid, maar ook voor een verbeterde kleurnauwkeurigheid. Met een indrukwekkende helderheid tot 2800 ANSI-lumen, bieden beide modellen een heldere kijkervaring, zelfs in goed verlichte ruimtes.

    Voordelen van triple-laser technologie

    De triple-laser technologie in deze projectoren biedt diverse voordelen:

    • Verbeterde kleurweergave: dankzij het gebruik van afzonderlijke lasers voor rood, groen en blauw, kunnen deze projectoren een breder kleurenspectrum weergeven, wat resulteert in levendigere en realistischer ogende beelden.
    • Diepere contrasten: de projectoren bieden uitstekende contrastverhoudingen, waardoor donkere scènes rijk en vol details blijven, zonder verlies van helderheid.
    • Natuurlijke bewegingen: bewegingscompensatie zorgt ervoor dat snel bewegende scènes vloeiend worden weergegeven, ideaal voor sportliefhebbers en filmliefhebbers.

    Innovatief design voor moderne huiskamers

    Het design van de Samsung The Premiere 9 en The Premiere 7 past perfect in moderne interieurs. Deze ultrakorte-afstandsprojectoren kunnen op slechts enkele centimeters van de muur worden geplaatst en toch een schermgrootte van maximaal 130 inch leveren. Dit betekent dat je geen aparte projectorbeugel nodig hebt of gedoe hebt met ingewikkelde installatie. De strakke, minimalistische behuizing zorgt ervoor dat de projectoren naadloos in elk interieur passen, zonder de ruimte te domineren.

    Compact en stijlvol

    Ondanks de geavanceerde technologie binnenin, blijft het design slank en compact. De stoffen afwerking van de behuizing voegt een vleugje luxe toe en vermindert reflecties die de kijkervaring kunnen verstoren. Bovendien zorgt de ingebouwde speakerset voor een rijk en helder geluid, zonder dat extra audio-apparatuur nodig is.

    Smart TV functionaliteiten voor een compleet entertainmentcentrum

    De Samsung The Premiere 9 en The Premiere 7 zijn meer dan alleen projectoren; ze zijn complete smart home entertainmentoplossingen. Beide modellen worden geleverd met het Tizen-besturingssysteem, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide app-ondersteuning. Van Netflix en YouTube tot Disney+ en Spotify, de projectoren geven je toegang tot een breed scala aan streamingdiensten zonder dat je extra apparaten nodig hebt.

    Spraakbediening en connectiviteit

    Dankzij de geïntegreerde spraakassistenten zoals Bixby, Google Assistant en Amazon Alexa, kun je eenvoudig commando's geven zonder een afstandsbediening te gebruiken. Dit maakt het navigeren door menu's en het starten van je favoriete films en series nog eenvoudiger. Daarnaast ondersteunen de projectoren draadloze connectiviteit via Wi-Fi en Bluetooth, zodat je zonder gedoe content vanaf je smartphone of tablet kunt streamen.

    Audiokwaliteit die imponeert

    Hoewel beeldkwaliteit vaak de meeste aandacht krijgt, heeft Samsung ook veel aandacht besteed aan de audioprestaties van The Premiere 9 en The Premiere 7. Beide modellen zijn uitgerust met ingebouwde speakers die zorgen voor krachtig, meeslepend geluid. Met een geluidsoutput van maar liefst 40W voor The Premiere 9 en 30W voor The Premiere 7, vullen deze projectoren moeiteloos je woonkamer met rijk geluid.

    Verbeterde geluidservaring

    Samsung heeft de projectoren voorzien van Acoustic Beam-technologie, die geluid dynamisch over de ruimte verspreidt. Dit zorgt voor een meer ruimtelijke geluidservaring, of je nu naar een explosieve actiescène kijkt of geniet van een rustige dialoog. Het geluid volgt als het ware de bewegingen op het scherm, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de actie.

    Eenvoudige installatie en Onderhoud

    Een van de grote voordelen van de Samsung The Premiere laserprojectoren is de eenvoudige installatie. Dankzij het ultrakorte-afstand ontwerp hoef je geen ingewikkelde plafondmontage uit te voeren of kabels door je muren te trekken. Plaats de projector gewoon op een dressoir of tafel dicht bij de muur, sluit hem aan, en je bent klaar om te genieten van je favoriete films en series.

    Lange levensduur en energiezuinig

    Laserprojectoren staan bekend om hun lange levensduur, en The Premiere is daarop geen uitzondering. De laserlichtbron van deze modellen gaat tot wel 20.000 uur mee, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van je projector zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervangen van lampen. Bovendien zijn deze projectoren energiezuiniger dan traditionele lamp-gebaseerde modellen, wat resulteert in lagere energiekosten op de lange termijn.

    Conclusie

    De Samsung The Premiere 9 en The Premiere 7 zijn de ideale oplossing voor iedereen die de bioscoopervaring naar hun eigen woonkamer wil brengen. Met geavanceerde technologie, slim ontwerp, krachtige audioprestaties en volledige smart functionaliteiten, bieden deze projectoren alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke kijkervaring

    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking