Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
Professionele klantenservice
Originele kwaliteitsproducten
Laagste prijsgarantie
Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
Hulp nodig? Bel 023-5517909 of vul het contactformulier in
Keurmerk
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding op de markt: Epson EB-810E 4K laser projector + 120" ALR scherm + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

    Review Logo9,1 op basis van Kiyoh reviews
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Al 20 jaar betrouwbaar en ervaren
    Professionele klantenservice
    Originele kwaliteitsproducten
    Laagste prijsgarantie

    EB-810E 4KE Laser projector + 120" ALR screen ELPSC36 + Wall mount ELPMB75De beste aanbieding op de markt: Epson EB-810E 4K laser projector + 120" ALR scherm + muurbeugel.Bekijk de bundelaanbieding.

    Door Sam Bosscha

    Ontdek de Optoma UHZ35ST

    In het voortdurende veranderende landschap van technologie, onderscheidt Optoma zich als een pionier die zich niet alleen inzet voor innovatie, maar ook voor duurzaamheid. Een van de nieuwste toevoegingen aan hun assortiment, de Optoma UHZ35ST, vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts op het gebied van zowel prestaties als milieubewust ontwerp, en biedt gebruikers een compacte, hoge helderheid 4K UHD laserbeamer die niet alleen indruk maakt met zijn beeldkwaliteit, maar ook zijn milieu-impact vermindert. 

    Compact maar krachtig

    De UHZ35ST van Optoma is een bewijs dat compactheid geen compromis betekent. Ondanks zijn strakke en kleine formaat, beschikt deze beamer over een indrukwekkende helderheid van 3500 ANSI lumen, wat zorgt voor levendige en duidelijke beelden die zelfs in goed verlichte omgevingen. De 4K UHD-resolutie levert verbluffende details en helderheid, of je nu films kijkt, gamet of presentaties geeft.

    Duurzaam

    Aan de kern van de UHZ35ST ligt de toewijding van Optoma aan duurzaamheid. Door gebruik te maken van energiezuinige DuraCore-lasertechnologie, vermindert deze beamer het energieverbruik aanzienlijk in vergelijking met traditionele lam gebaseerde modellen, waardoor het energieverbruik met wel 45% wordt verminderd. Met een levensduur van 30.000 uur kunnen gebruikers jarenlang ononderbroken genieten van gebruik zonder de rompslomp van het vervangen van lampen, terwijl ze tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk minimaliseren.

    Bovendien gaat Optoma nog een stap verder met het duurzame ontwerp van de UHZ35ST. Het chassis bevat tot wel 50% PCR (Post Consumer Recycled) kunststoffen, waardoor de afhankelijkheid van nieuwe materialen wordt verminderd en een circulaire economie bevorderd. Zelfs de verpakking is vervaardigt uit tot wel 97% recyclebaar materiaal, wat de toewijding van Optoma weerspiegelt om afval gedurende de hele levenscyclus van het product te verminderen.

    Verbeterde connectiviteit en gemak

    Naast zijn milieu certificering biedt de UHZ35ST ongeëvenaarde flexibiliteit en gemak. De uitgebreide connectiviteitsopties zorgen voor compatibiliteit met een breed scala aan apparaten, terwijl functies zoals een externe voeding de betrouwbaarheid en draagbaarheid verbeteren. Of je nu een thuisbioscoop, een klaslokaal of een zakelijke vergaderruimte opzet, deze projector vereenvoudigt het installatieproces dankzij zijn compacte formaat en veelzijdige montagemogelijkheden.

    Meeslepend entertainment en gaming

    Filmliefhebbers zullen de superieure contrasten en nauwkeurige kleurreproductie van de UHZ35ST waarderen, waardoor hun favoriete films tot leven komen met een cinematografische brille. Ondertussen kunnen sportfans genieten van live-actie met de lampen aan, dankzij de hoge helderheidsoutput van de projector. Daarnaast kunnen gamers een competitief voordeel behalen met verminderde invoervertraging, wat zorgt voor een soepele en responsieve game-ervaring met slechts 4,4 ms vertraging bij 1080p 240Hz.

    Een milieuvriendelijke revolutie in projectie

    De Optoma UHZ35ST vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts in projectietechnologie, waarbij hoge prestaties worden gecombineerd met milieubewust ontwerp. Door duurzaamheid te prioriteren zonder concessies te doen aan beeldkwaliteit of functies, stelt Optoma gebruikers in staat om te genieten van meeslepende entertainmentervaringen terwijl ze hun ecologische impact minimaliseren. Met zijn compacte formaat, energie-efficiëntie en innovatieve functies stelt de UHZ35ST een nieuwe standaard voor milieuvriendelijke projectieoplossingen in het moderne tijdperk.

    Ervaar de brille van de Optoma UHZ35ST en omarm een groenere, meer duurzame toekomst zonder concessies te doen aan prestaties of gemak.

    Bestel vandaag

    De Optoma UHZ35ST is gemakkelijke te bestellen op onze website. Mocht je nog vragen hebben over de beamer en over de accessoires die je ervoor zou kunnen bestellen zoals bijvoorbeeld een projectiescherm neem dan contact op met onze experts. Zij helpen je uiteraard graag verder!

    > Bekijk hier de Optoma UHZ35ST!

     

    Vergelijk dit product 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking